F&G Partners

MyDugOut

http://mydugout.be/

http://mydugout.be/

Over MyDugOut

MyDugOut is de communitywebsite, in samenwerking met de Vlaamse Voetbalfederatie en de KBVB die ontstaan is uit het papieren trainersvakblad Dug-Out. Het verhaal achter het ontstaan is simpel: voetbaltrainers zijn op zoek naar goede voetbaltrainingen, diepgaande artikels en wetenschappelijk relevantie informatie. Ze willen bijleren en ze willen hun visie geven op het spelletje. MyDugOut zorgt ervoor dat er een grootschalige wisselwerking komt tussen voetbalfanaten waardoor alle leden van de community nog meer te weten komen over voetbal.

DugOut – het trainersvakblad

Het spreekt voor zich dat het tijdschrift Dug-Out, vanaf nu DugOut, een heel belangrijke rol zal spelen binnen dit trainersplatform. Wekelijks ontvangen alle leden  van MyDugOut.be gratis artikels in hun mailbox.  Deze artikels zijn ook op de website zelf beschikbaar en alle leden hebben toegang tot het volledige maandnummer, net zoals dat vroeger met het papieren tijdschrift mogelijk was. Daarnaast luisteren wij als redactie naar de vragen van de voetbaltrainers zodat zij mee DugOut samenstellen. Daarenboven spelen wij ook in op wat er leeft in onze community. Merkt onze redactie dat er vraag is naar kennis over periodiseren, sportvoeding, jeugdvoetbal, … DugOut gaat op zoek naar kwalitatieve informatie.

Filmpjes, oefenstof, vragen, …

De redactie zorgt voortdurend voor allerlei kwalitatieve informatie: oefenstof, boekbesprekingen, gefilmde trainingen, … MyDugOut is de ideale locatie om vragen te stellen. Nergens zult u online zoveel vakspecialisten ontmoeten als hier.

Enkele van onze partners: Kris Perquy en Eva Maenhout, Joost Desender, Björn De Neve, Digital Soccer Draw en Topsportslab. Zij zullen op regelmatige basis zelf informatie geven, maar in de eerste plaats bieden zij een antwoord op jullie vragen. MyDugOut is een samenwerking tussen F&G partners, Voetbalfederatie Vlaanderen  en de KBVB.

Gratis!

MyDugOut is volledig gratis. Wij willen dat alle voetbaltrainers dezelfde kansen hebben om informatie te verkrijgen.

Partners

maestro mastercard bancontact visa