F&G Partners

Partners in Sports

Je bent een zwemtrainer en wilt meer weten over periodiseren en lactaattesten? Je bent een gepassioneerde voetbaltrainer, maar je trainingen lijken te vaak op elkaar? Je bent een arts en krijgt vele vragen over sportvoeding? Je kind heeft talent, maar hoe begeleid je hem of haar het best? José Mourinho of Pep Guardiola, wie is nu tactisch gezien de beste coach? 

Op deze website vind je zeker een top-sportboek terug dat je meer inzichten biedt over jouw sport. 

F&G Partners - Partners in Sports heeft voor sporttrainers, artsen en kinesisten, sporters en studenten een zeer interessant arsenaal aan kwaliteitsvolle sportboeken uitgezocht. 

Daarnaast vind je heel wat interessante en professionele DVD's en CD's terug. Bij die producten staat vaak ook een 'teasend' filmpje dat je de kans biedt een nog betere keuze te maken. 

F&G Partners is bovendien al jarenlang de uitgever van het Belgische vakblad voor voetbaltrainers: Dug-Out. In samenwerking met de KBVB publiceren we achtmaal per jaar boeiende artikels en toptrainingen. Dug-Out onderscheidt zich omdat het voetbal centraal staat, en niet de voetballers.

Wij zijn als uitgever zelf erg gepassioneerd bezig met sport, zowel passief als actief. Daarom stellen wij de kwaliteit centraal en willen we jou als lezer, maar vooral als leergierige sportieveling en trainer de theorie leveren die het je mogelijk maakt om op een gezonde en juiste manier te (laten) sporten. 

Veel leesplezier!

Kristof en Jelle

F&G Partners - Partners in Sports

Partners

Sponsors

maestro mastercard bancontact visa